Ανακοινώσεις

You are here:Αρχική»Ανακοινώσεις»Ανακοίνωση - 9ο Παγκύπριο Συνέδριο ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ 11-12/4/2019

Ανακοίνωση - 9ο Παγκύπριο Συνέδριο ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ 11-12/4/2019

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση των μελών της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ γύρω από το περιεχόμενο της έκθεσης δράσης προς το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο της με το σύνθημα «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ».

Το Παγκύπριο Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ και οι αποφάσεις του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, την κοινωνία αλλά και την Πολιτεία.

Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη, 11/04/2019 και η ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΟ Λευκωσίας.

Θα παρευρεθούν και θα χαιρετήσουν ο Γ.Γ. της ΠΕΟ,  Πάμπης Κυρίτσης και ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης. Εισηγητική ομιλία θα καταθέσει ο Γ.Γ. της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ, Αντώνης Νεοφύτου.

Θα παρευρεθούν επίσης η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, Ελένη Μαύρου, Δήμαρχοι, Προέδροι Ημικρατικών Οργανισμών, Δημοτικοί Γραμματείς, Συνδικαλιστές και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Καλέστηκαν και θα παρευρεθούν αντιπρόσωποι από Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Σερβίας καθώς και Τ/Κ από την BES.

Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11/04/19 (την ίδια μέρα) η ώρα 10.30 π.μ. ειδική ημερίδα για τις ιδιωτικοποιήσεις με τη συμμετοχή των ξένων αντιπροσώπων.

Οι εργασίες του 9ου Παγκύπριου Συνεδρίου θα συνεχισθούν την Παρασκευή, 12/04/19, η ώρα 8.30 π.μ. και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 2 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

08/04/2019