Ανακοινώσεις

You are here:Αρχική»Ανακοινώσεις»Σχέδια Ταμείου Ευημερίας ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ 2019

Σχέδια Ταμείου Ευημερίας ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ 2019

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου Ευημερίας της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ ανακοινώνει τα διάφορα σχέδια που αφορούν τους εργαζόμενους στους Οργανισμούς που είναι μέλη του Ταμείου Ευημερίας της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.
Οι επιλογές που προσφέρει το Ταμείο Ευημερίας φέτος το καλοκαίρι για τα μέλη του είναι:

1. Επιχορήγηση ταξιδιού στο εξωτερικό

Το κάθε μέλος μπορεί να εξασφαλίσει το ποσό που δικαιούται (το οποίο ανακοινώνεται ετήσια από τη Δ.Ε.) που για φέτος είναι 150€ για την επιχορήγηση ταξιδιού του στο εξωτερικό είτε επιλέγοντας δικό του προορισμό, είτε τους προορισμούς που ανακοίνωσε ο φορέας ευημερίας της ΠΕΟ (σχετικό περιοδικό).

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

1 Να ταξιδεύει οπωσδήποτε το ίδιο το μέλος

2 Η συμπλήρωση σχετικής αίτησης η οποία επιβάλλεται να γίνει εκ των προτέρων μέσα στο χρονικό πλαίσιο που αναγράφεται στον αίτηση.

3 Η έγκριση της αίτησης από τη Δ.Ε.

4 Η περίοδος που ισχύει το σχέδιο επιχορήγησης ταξιδιού είναι από 01/06/2019 μέχρι 30/09/2019. Αιτήσεις που αφορούν ημερομηνίες εκτός της περιόδου αυτής δεν θα εγκρίνονται.

Η πληρωμή από το Ταμείο θα γίνεται μετά το ταξίδι και αφού προσκομιστεί το απόκομμα της αυθεντικής κάρτας επιβίβασης και απόδειξη πληρωμής.

2. Επιχορήγηση διαμερίσματος σε διάφορες Επαρχίες της Κύπρου.

Η επιχορήγηση αυτή βασίζεται στην πρακτική προηγούμενων χρόνων, στη βάση της οποίας ανακοινώνονται έγκαιρα διάφορα διαμερίσματα ανά το Παγκύπριο σε διάφορες περιόδους μαζί με το ύψος της επιχορήγησης. Επειδή είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο για τα μέλη του Ταμείου τηρείται αυστηρή προτεραιότητα:

  • Στα μέλη του Ταμείου.
  • Στα άτομα που αποτείνονται πρώτη φορά.
  • Στα άτομα που δεν επωφελήθηκαν την προηγούμενη χρονιά.− Σε ειδικές κατηγορίες ατόμων π.χ. οικονομικά προβλήματα, πολύτεκνες οικογένειες κ.τ.λ.
  • Σε περίπτωση διαθεσιμότητας κενών διαμερισμάτων μπορούν να εξυπηρετηθούν και μη μέλη του Τ.Ε.

Γενικά

 

α Για το κάθε σχέδιο από τα 2 πιο πάνω θα ενημερώνονται έγκαιρα τα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

β Θα δίνεται στην κάθε περίπτωση προτεραιότητα στα μέλη του Ταμείου Ευημερίας που δηλώνουν συμμετοχή για πρώτη φορά και θα ακολουθούν οι υπόλοιποι ανάλογα με τη χρονιά συμμετοχής ή τη συχνότητα χρήσης του Ταμείου.

γ Μέλη του Τ.Ε. που έτυχαν επιχορήγησης κατά την περσινή περίοδο αυτόματα αποκλείονται από οποιαδήποτε επιχορήγηση κατά το 2019.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31/05/2019.

Όσοι λάβουν απάντηση έγκρισης θα πρέπει να πληρώσουν το ανάλογο ποσό μέχρι τις 12/07/2019.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ