Τμήμα Αμμοχώστου

You are here:Αρχική»Τμήμα Αμμοχώστου»7ο Επαρχιακό Συνέδριο ΣΗΔΗΚΕΚ Αμμοχώστου

7ο Επαρχιακό Συνέδριο ΣΗΔΗΚΕΚ Αμμοχώστου

Πραγματοποιήθηκε στην 21-10-2010 στην αίθουσα εκδηλωσεων του Δήμου Δερύνειας  το 7ο Επαρχιακό Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ Αμμοχώστου αλλά και το πρώτο σαν ξεχωριστό τμήμα , αφού με απόφαση του ΔΣ της ΣΗΔΗΚΕΚ το 2008 το τμήμα αυτό ξεχώρησε από αυτό της Λάρνακας .

Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο ΓΓ της ΣΗΔΗΚΕΚ συν. Αντώνης Νεοφύτου, ο Γραμματέας του Τμηματικού Συμβουλίου της ΠΕΟ Αμμοχώστου Ευάγγελος Ευαγγέλου ,ο Δημάρχος Δερύνειας Ανδρέας Σιαπάνης και γραμματείς και εκπροσώποι των άλλων συντεχνιών της ΠΕΟ Αμμοχώστου. Των εργασιών του συνεδρίου προήδρευε ο ΚΟΓ της ΣΗΔΗΚΕΚ συν. Σύμος Ευτυχίου. Στο συνέδριο συμμετείχαν 30 σύνεδροι-  εκπροσώποι  ολόκληρου του φάσματος που δραστηριοποιείται η ΣΗΔΗΚΕΚ.

Την εισηγητική ομιλία κατέθεσε ο ΚΟΓ. της ΣΗΔΗΚΕΚ συν. Σύμος Ευτυχίου και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Συν Αντώνη Νεοφύτου, και τον συν. Ευάγγελο Ευαγγέλου .

Ακολούθησε συζήτηση και στην συνέχεια εξελέγη η νέα επαρχιακή επιτροπή που μετά τον καταρτισμό σε σώμα που έγινε αμέσως μετά αποτελείται από τους πιο κάτω: 

1

Γραμματέας

Γαβριέλλα Γαβριήλ

2

Ταμίας

Αργύρης Θεοφίλου

3

Σύμβουλος

Γιώργος Κύπρου

4

>>

Αντρέας Ζαννούπας

5

>>

Δημήτρης Μάγου

6

>>

Σωτήρης Σωτηρίου

7

>>

Μαρία Χ’Αντώνη

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο συνέδρειο τόσο από τον ΓΓ της Συντεχνίας όσο και από τον ΚΟΓ για τον Συν.Πιερή Πέτσα μέχρι πρίν το συνέδρειο επαρχιακό γραμματέα της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ο οποίος δεν επαναδιεκδίκησε θέση στην επαρχιακή επιτροπή λογω της μεταφοράς του στο τμήμα Λάρνακος και ο οποίος απουσίαζε από το συνέδρειο λόγω προβλήματος υγείας .

Η ΕΕ της ΣΗΔΗΚΕΚ Αμμοχωστου  θα ασχοληθεί σε επόμενη συνεδρεία της με το συνάδελφο και τους τρόπους που θα τον τιμίσει για τα 25 και πλέον χρόνια προσφοράς του προς το τμήμα .

Το  συνάδελφο Πιερή Πέτσα όπως πιο πάνω αναφέραμε διαδέκτηκε με την εκλογή της σαν νέου επαρχιακού γραμματέα η συν Γραβριέλλα Γαβριήλ , Δημοτική Μηχανικός Δήμου Δερύνειας την οποία η ΣΗΔΗΚΕΚ συγχαίρει για την εκλογή της .Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί επάξια στα νέα της καθήκοντα παράλληλα με τα επαγγελματικά της στο Δήμο.