Ανακοίνωση ΣΗΔΗΚΕΚ για Αγαθοκλή Γεωργίου

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ εκφράζει το συγκλονισμό της για τον απρόσμενο θάνατο του Αγαθοκλή Γεωργίου Δημοτικού Μηχανικού Δήμου Αγ. Νάπας που επεσυνέβηκε την Πέμπτη 17/12/2020.

Ο μ. Αγαθοκλής γνωστός σαν Άθως ήταν 61 χρόνων και προσλήφθηκε στο Δήμο Αγ. Νάπας από τη θέση του Δημοτικού Μηχανικού το 1988 και έκτοτε υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια εντιμότητα και εργατικότητα το Δήμο από το πόστο του Δ. Μηχανικού, ενώ το τελευταίο διάστημα εκτελούσε και χρέη Αναπληρωτή Δημοτικού Γραμματέα.

Έζησε από πρώτο χέρι την τρομερή οικοδομική ανάπτυξη που ο Δήμος έδειξε τα 32 χρόνια που τον υπηρέτησε και σίγουρα η συμβολή του ως ο επικεφαλής της τεχνικής υπηρεσίας ήταν καθοριστικότατη.

Με θαυμαστό ζήλο και αγάπη υπηρέτησε και την οικογένεια του και ευτύχησε μαζί με τη γυναίκα του Μαρία να αποκτήσουν 7 παιδιά δημιουργώντας μια πολύτεκνη οικογένεια δείγμα γραφής της αστείρευτης αγάπης του προς τα παιδιά.

Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ σαν πιστός στρατιώτης και πάντα έθετε τον εαυτό στη διάθεση της συντεχνίας και πάντοτε πρόθυμος να συμβάλει με τις γνώσεις και απόψεις του στην διαμόρφωση σωστών θέσεων από μέρους της συντεχνίας.

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συνάδελφε , Αγαπημένε μας Άθω αιωνία σου η μνήμη.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

18/12/2020